Rólam

Dézsi Csaba vagyok, a D.C.S. Consulting & Training alapítója, trénere.

Tanulmányaimat a Szegedi Tudomány Egyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézetében végeztem, továbbá Sportmentál tréner képesítéssel rendelkezem.

Lexikális tudáson túl, széleskörű tapasztalat és gyakorlati háttér áll mögöttem: több mint másfél évtizedes vezetői tapasztalat; tizenkét év a versenysportban; iskolázottság, jövedelem tekintetében személyes ismeretségen és saját tapasztalaton keresztül a magyar társadalom teljes spektrumának ismerete; továbbá a más kultúrákban eltöltött idő (az Egyesült Államoktól a Közel-Keletig).

Több mint 2 évtizede foglalkozom emberekkel, katonákkal, különleges műveleti csoportok vezetésével, kiképzésével, és alkalmazom tudásomat katonai és civil közegben egyaránt.

Hiszek abban, hogy a tehetség gyakran váratlan körülményekkel érkezik. Ahol mások nemben, életkorban, kultúrában, személyiségtípusokban, személyes értékekben, tapasztalatokban és képesítésekben látják az elszigetelt egyéneket és csoportokat, ott olyan tulajdonságok halmazát látom, amelyek megkülönböztetik és tökéletesítik őket a megfelelő kontextusban. Nem csak a sokféleségről és az inklúzióról beszélek, hanem aktívan támogatom, átfogó szemlélettel vezetem ügyfeleimet és hajtom előre őket, minden egyes tréning és konzultáció során, a rám bízott bizalommal.

Mentáltrénerként a sokszínű és befogadó egyént, tehetséget látom minden hozzám fordulóban. Senkit nem hagyok hátra és az után követessel biztosítom az elért eredmény készséggé formálását.