Referenciák

Azok véleménye akik már igénybe vették a szolgáltatásaimat

„Amatőr sportolóként maraton lefutása volt a vágyott cél. Fizikailag kitűnő állapotban voltam, mégsem sikerült többszöri próbálkozás ellenére sem lefutnom a távot. A Csaba által javasolt módszerek, a „napi futkározást” valódi felkészüléssé változtatta. Fizikai felkészülés tudatos mentális tréninggel való kombinálása elhozta az áttörést számomra”

K.Péter

„Munkám során ügyfelekkel foglalkozom, mondhatom nem mindig probléma mentes. Számos olyan eszközt kaptam, ami segített abban, hogy tudatosabban álljak a problémásabb ügyfelekhez, nem utolsó sorban megőrizzem a nyugalmam.”

M.Márta

„…ha, mint vezető elveszíted minden motivációd, mindig más a hibás. Azt javaslom találd meg a saját értékeidet. Ahogy Csaba mondta „arra figyelj amire hatni tudsz” Én túlzások nélkül állíthatom, hogy egy új lendületet kaptam és sokkal nagyobb kedvel, remélem hatékonysággal irányítom a csapatom és ezek a felismerések javítottak magán emberként is a szemléletemen A teljességhez hozzátartozik, hogy tök siker sztori lenne, hogy felismertem a problémát, megtaláltam a megfelelő eszközt és a főhős elnyerte jutalmát. Nos ez nem így történt, feleségem javaslatára vettem fel a kapcsolatot Csabával akkor még a D.C.S. consulting&training-el. Meg kell mondjam, enyhén szólva szkeptikus voltam, valójában a családi béke inspirált, nem a fejlődés lehetősége. Szerencsére csalódtam!!!" 😊

L.Zsolt